Η Εταιρεία μας

Η Jautoparts Korean Group εξειδικεύεται στο χώρο των ανταλλακτικών. Είναι ανεξάρτητος διανομέας ανταλλακτικών και δεν υπάγεται στο επίσημο δίκτυο Hyundai, KIA. Οι φωτογραφίες των ανταλλακτικών είναι ενδεικτικές. Τα ανταλλακτικά μας που εισάγουμε και εμπορευόμαστε, είναι άριστης ποιότητας, ανεξάρτητων οίκων και εργοστασίων και δεν πρόκειται για γνήσια ανταλλακτικά. 

Αποτελείται από νέους ανθρώπους με γνώση και πολυετή εμπειρία στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Παρέχει την πρόταση, λύση, συμβουλή για κάθε επαγγελματία ή ιδιώτη αυτοκινητιστή. Εμπορεύεται εγγυημένα οικονομικά Κορεάτικα ανταλλακτικά αυτοκινήτων όπως Hyundai, KIA, Daewoo, Chevrolet,παρακολουθεί την τεχνολογική εξέλιξη, διαθέτει τις γνώσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Έχει την ικανότητα να εξελίσσεται και να ελίσσεται, να μαθαίνει και να εκμεταλλεύεται κάθε τι νέο υπάρχει στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Ελέγχει και προμηθεύει στον πελάτη της, έμπειρο ή άπειρο χρήστη, αυτό που πραγματικά επιθυμεί και ταιριάζει στις ανάγκες του.

Η Jautoparts Korean Group βρίσκεται στην διάθεση σας για να εξυπηρετήσει την κάθε σας ανάγκη με συνέπεια, άμεση παράδοση με την καλύτερη και φιλικότερη εξυπηρέτηση.