Πολιτική Εμπιστευτικότητας

Η Πολιτική Εμπιστευτικότητας μας έχει σχεδιασθεί για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. 


Οι πληροφορίες που συλλέγουμε χωρίζονται σε:

Α. Προσωπικές πληροφορίες που επιλέγετε οικειοθελώς να μας κοινοποιήσετε

Β. Πληροφορίες από τη χρήση της ιστοσελίδας.


Πώς Χρησιμοποιούμε Τις Πληροφορίες Που Μας Παρέχετε.

Χρησιμοποιούμε τις προσωπικές πληροφορίες για σκοπούς διαχείρισης και διεύρυνσης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μας, παροχής υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών και διάθεσης άλλων προϊόντων στους υφιστάμενους και υποψήφιους πελάτες μας. Περιστασιακά, μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε ώστε να σας ενημερώνουμε για σημαντικές αλλαγές που θα πραγματοποιήσουμε στην ιστοσελίδα μας, νέα προϊόντα και ειδικές προσφορές που πιστεύουμε ότι θα βρείτε χρήσιμες.


Κοινοποίηση Πληροφοριών σε Τρίτα Μέρη.

Χρησιμοποιούμε υπηρεσίες τρίτων εταιρειών για να διευκολύνουμε  τις δραστηριότητες μας, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την επεξεργασία πληρωμών μέσω πιστωτικών καρτών.

Αναφορικά με τις εν λόγω επιχειρηματικές λειτουργίες, οι συνεργάτες μας ενδέχεται να έχουν πρόσβαση στις προσωπικές πληροφορίες που σας αφορούν.

Τα αποθηκευμένα στοιχεία πιστωτικών καρτών δεν θα κοινοποιηθούν σε καμία περίπτωση σε τρίτους, παρά θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την επεξεργασία της παραγγελίας σας μέσω των συστημάτων του συνεργάτη μας για τις πληρωμές.


Πώς Προστατεύουμε τα Στοιχεία σας;

Τα στοιχεία που μας κοινοποιείτε δεν μεταφέρονται είτε πωλούνται σε τρίτους για σκοπούς μάρκετινγκ. Όλες οι επικοινωνίες μάρκετινγκ για τις οποίες κάνετε εγγραφή  θα αποστέλλονται αποκλειστικά μόνο από εμάς.


Πώς Μπορείτε να Έχετε Πρόσβαση και να Διορθώνετε τα Στοιχεία Σας;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς είτε με email για να ζητήσετε πρόσβαση σε όλες τις προσωπικές πληροφορίες που σας αφορούν, τις οποίες συλλέγουμε διαδικτυακός και τηρούμε στη βάση δεδομένων μας.


Τι ισχύει για τις ιστοσελίδες που συνδέονται με τη Δική Μας;

Δεν φέρουμε ευθύνη για το περιεχόμενο και τις πρακτικές που εφαρμόζουν οι ιστοσελίδες που είναι συνδεδεμένες με τη δική μας. Συχνά, οι σύνδεσμοι (links) με άλλες ιστοσελίδες παρέχονται αποκλειστικά για σκοπούς κατατόπισης σε θέματα που ενδέχεται να είναι χρήσιμα για τους χρήστες της ιστοσελίδας μας. Παρακαλούμε να θυμόσαστε ότι όταν χρησιμοποιήσετε έναν σύνδεσμο για να μεταβείτε από την ιστοσελίδα μας σε μία άλλη, η Πολιτική Εμπιστευτικότητας μας παύει να ισχύει. Η περιήγηση και η αλληλεπίδραση σας σε άλλες ιστοσελίδες, συμπεριλαμβανομένων και ιστοσελίδων που περιέχουν σύνδεσμο προς τη δική μας ιστοσελίδα, υπόκεινται στους κανόνες και στην πολιτική της αντίστοιχης ιστοσελίδας. Παρακαλούμε να ενημερώνεστε και να διαβάζετε τους σχετικούς κανόνες και πολιτικές προτού προχωρήσετε.


Η Συγκατάθεση σας

Με την χρήση της ιστοσελίδας μας, συμφωνείτε στην συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων σας όπως περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Εμπιστευτικότητας

Κάθε μελλοντική τροποποίηση της πολιτικής και των διαδικασιών μας περί εμπιστευτικότητας, θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα μας για να σας κρατούμε ενήμερους για το είδος των πληροφοριών που συλλέγουμε, τον τρόπο που τις χρησιμοποιούμε και τις συνθήκες υπό τις οποίες μπορεί να τις κοινοποιήσουμε

Επίσης ενδέχεται να αποστείλουμε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους χρήστες που θα επιλέξουν να λαμβάνουν ενημερώσεις από εμάς, ειδοποιώντας τους για τις μεταβολές στην πρακτική μας περί εμπιστευτικότητας

Για την περίπτωση των ηλεκτρονικών αγορών σας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει τουλάχιστον 18 έτη ηλικίας.


Δικαιώματα Ιδιοκτησίας

Αποδέχεστε ότι οι εικόνες και τα γραφικά που χρησιμοποιούνται στην ιστοσελίδα αποτελούν ιδιοκτησία της ή των αντίστοιχων δικαιούχων των δικαιωμάτων ιδιοκτησίας και χρησιμοποιούνται από την  ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - JAUTOPARTS KOREAN GROUP δυνάμει ρητής εξουσιοδότησης από τους δικαιούχους ή τους συνεργάτες τους. Αναγνωρίζετε ότι το σύνολο των δικαιωμάτων ιδιοκτησίας, σημάτων και άλλης πνευματικής ιδιοκτησίας της ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - JAUTOPARTS KOREAN GROUP ή αναφορικά με αυτή, ανήκουν στην ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - JAUTOPARTS KOREAN GROUP ή στους συνεργάτες μας, ανάλογα με την περίπτωση. Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε, αναπαραγάγετε, τροποποιήσετε ή διανείμετε τις εικόνες μας ή οποιοδήποτε μέρος αυτών με οποιονδήποτε τρόπο.